The events var planlagt av nåværende studenter i løpet av de

Virginia Tech markerer tiår siden skyting som drepte 32

canada goose norge nettbutikk ekte BLACKSBURG, Va. Ti år etter at en psykisk dårlig student døde falt 32 personer på Canada, overlevende og slektninger er tilbake til campus for å ære de livene som ble tapt den dagen. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke oslo Virginia Tech holder en rekke hendelser søndag for å markere årsdagen for den dødelige campus-skytingen 16. april 2007. Virginia Gov. Sen. check that https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge Tim Kaine vil være blant de 10.000 til 20.000 som forventes på Blacksburg campus for den høytidelige anledningen. canada goose jakke oslo

canada goose jakke Kaine, som var guvernør på skuddstidspunktet, sa at han fremdeles stadig husker canada goose-butikken i dag, men har også vokst nær mange av de overlevende og ofrene. går med mange forskjellige følelser, men vi ville ikke være noe annet sted, sa Kaine, som deltar i tjenesten med sin kone, Anne Holton. historie. Et massakre som hevdet at 49 bor på en Orlando, Florida, nattklubb, overgikk det i fjor. Det tvunget skolene over hele landet til å revurdere Canada, og reignited Canada’s New York-debatt over Canada-kontrollen som raser til denne dagen. den tiden da Seung Hui Cho-rampage i Norris Hall begynte. Det kommer til å bli en hendelse med kommentarer fra Kaine og en lesning av navnene og biografiene til de 32 døde studentene og fakultetets medlemmer. canada goose jakke

canada goose salg Senere, studenter, fakultet og 80 av besøkende vil samles for en stearinlys vigil. The events var planlagt av nåværende studenter i løpet av de siste 18 månedene, sier Mark Canada Goose utløp i Chicago Owczarski, en Virginia Tech talsmann. canada goose salg

canada goose norge forhandler Ledelsen av jubileumet har atmosfæren på campus vært en av refleksjon og minne, sa Owczarski. De fleste av de nåværende elevene var i grunnskolen da skytingen skjedde, men forstår at de er en del av Virginia Tech, sa han. Rådgivere har blitt stasjonert på herdingshendelser gjennom helgen for å gi støtte til Canada Goose vest. canada goose norge forhandler

canada goose importør norge er sammen som et samfunn som vi tåler vanskelige tider, sa teknisk president Tim Sands i en nylig epost til studenter og ansatte. canada goose importør norge

canada goose norge Dave McCain var ikke så bekymret da han først hørte om skytingen i en Canada-bygning, datteren Lauren, var en internasjonal studiestudier. Men da han og hans kone innså at hennes tyske klasse var i samme bygning, kjørte de rett til campus, uten å vite at Lauren hadde blitt drept. canada goose norge

canada goose outlet norge av tingene som kona min hadde bedt om, var at hvis en av våre barn skulle dø, at de ikke ville lide, og de ville skade, og det ville være raskt, fortalte McCain CBS affiliate WTKR. var canada goose outlet i vancouver skutt to ganger i nakken og døde umiddelbart. sa at en av hans datterkammerater som overlevde skytingen, fortalte ham noe annet som hjalp familien med å takle deres tap. canada goose outlet norge

canada goose dunjakke før fyren kom inn i rommet, hadde noen sprakk en vits og de var alle griner, fortalte han stasjonen. hun ler, hun ville ha sett bort og ville aldri ha sett det. Hun var ikke redd, og hun lider. Hun ler her på jorden, og så er hun i evighet med sin herre. Det er en god måte. er medlem av Hogs 4 Hokies motorsykkel gruppe som reiser penger med sikte på å gi 32 stipendier til fremtidige studenter. skal gi 32 stipendier så lenge Virginia Tech eksisterer. Når de er begavet, er de ferdig for alltid, sa han canada goose dunjakke.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *