‘Det er vår rett til å ta vare på oss selv og våre familier og

Palestinsk Bo i Tel Aviv Bekjemper Racisme Med Humor

canada goose norge Allerede denne måneden har syv israelere blitt drept i stabbing og andre angrep fra palestinerne. Og over 30 palestinerne, inkludert mistanker i angrepene og demonstranter i West Bank, og Gaza, har blitt drept av israelske sikkerhetsstyrker i samme periode. canada goose norge

Volden har flettet flammene av frykt og fordommer. Men Ziyad Abul Hawa, en palestinsk mann fra New York, som bor i den israelske byen Tel Aviv, reagerte på den bittere atmosfæren med det kraftigste våpenet.

‘I lys av sikkerhetssituasjonen’, leser den på hebraisk: ‘Jeg tror at vi ikke har råd til å la oss være likegyldige og ikke gjøre noe med det faktum at vi har en arabisk leietaker bygningen. ‘Meldingen inkluderteAbul Hawas navn og leilighetsnummer.

canada goose importør norge ‘Jeg utelukker ikke straks hans tilstedeværende, men jeg tror det er veldig viktig at vi kjenner ham og vet om ham,’ varselet fortsatte. ‘Det er vår rett til å ta vare på oss selv og våre familier og at vi vil føle oss trygge i bygningen der vi lever.’ canada goose importør norge

Det er da kunngjør et møte for å bli holdt senere i uken for å diskutere problemet.

canada goose jakke oslo NårAbul Hawa så varselet, snappet han en selfie i fronten og sendte bildet Facebook med meldingen: ‘Jeg kommer og jeg kommer med muffins!’ canada goose jakke oslo

canada goose i norge ‘Jeg har hundrevis av meldinger fra hele fylket, og også i utlandet, full av kjærlighet og støtte.’ Abul Hawa, som ble født i Spania og jobber som datastyrer og statistiker hos et forsikringsbyrå, fortalte The WorldPostin en Facebook budskap. canada goose i norge

canada goose billig Noen naboer tok hamkaker og kaker. En annen postet en ny varsel i bygningen. canada goose billig

canada goose salg ‘I lys av sikkerhetssituasjonen tror jeg at vi ikke har råd til å la oss være likegyldige for fremmedfrykt og frykt,’ sier det på hebraisk. ‘Jeg inviterer deg til å se på en butikkrevolusjon fordi vi er alle familie.’ canada goose salg

canada goose norge forhandler ‘Generelt er det slik jeg prøver å reagere på nesten alt i livet, spesielt med ting som dette og spesielt i tider som dette,’ sa han. ‘Det er nok hat og blod på gatene nå, jeg definitivt ikke’ Jeg vil ikke vaske bensin på brannen. ‘ canada goose norge forhandler

canada goose jakke Blant de tusen som reagerte på Abul Hawas canada goose outlet i chicago post var israelske aktivister Elonore Bronstein og Eitan Bronstein Aparicio, grunnleggere av aresearch og kunstlaboratorium for sosialt omskrevet De Colonizer. canada goose jakke

De tok et bilde med en melding til Abul Hawa: ‘Vi ville elske å være naboene dine.’

canada goose norge nettbutikk ‘Som aktivister og mennesker, som mennesker for hvem anti fascisme er en sterk del av vår identitet, følte vi oss canada-goose-jakker veldig fornærmet av det som skjedde med Ziyad,’ sa Bronstein til WorldPost via Facebook. canada goose norge nettbutikk

Etter at de hadde lagt ut bildet, ble de oversvømmet med meldingen om støtte.

‘Det var mange kommentarer fra venner som sa at de også vil være Ziyads nabo,’ sa Bronstein. ‘Og deretter venner av venner. Og vennene til Canada kan du kontakte venner av venner. ‘

canada goose outlet norge Paret ‘spost dypt flyttet Abul Hawa.’ Det var så fint og berørt av dem, og jeg kjenner dem ikke, ‘sa han. canada goose outlet norge

De fant ut at de alle bor i nærheten av hverandre, og deler noen felles venner. De parinvited Abul Hawa til sitt hjem for kaffe.

canada goose dunjakke ‘Historien om Ziyad er en god illustrasjon av Toronto klimaet av mistanke, hat og rasisme, vi står overfor nå,’ sa Bronstein. ‘Enkle handlinger med’ å leve sammen, ‘som å legge ut et enkelt bilde eller spise humus i et av de canada goose outlet palestinske stedene i Jaffa, har blitt radikale handlinger.’ canada goose dunjakke.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *